Candelabru clasic Firenze cu 8 brate - Lustre candelabre Ideal Lux
Candelabre clasice Firenze 8 brate – Magazin lustre Constanta.  Candelabre clasice Firenze 8 brate – pret 1.550 lei.
Candelabru clasic Firenze cu 8 brate - Lustre candelabre Ideal Lux

Candelabru clasic Firenze cu 8 brate - Lustre candelabre Ideal Lux
Vanzari online - Corpuri de iluminat de interior. Lustre living Italia Ideal Lux. Utilizare spatii rezidentiale si comerciale.
- Disponibile la comanda si in varianta cu 3, 5 brate.
Candelabru clasic Firenze cu 3 brate - Lustre candelabre Ideal Lux

 - Se livraeaza prin Curierat rapid in 8-12 zile.
Culoare: ALB OLD / ANTIQUE ALBØ 640 x 450 H min / max 1050 mm.
Becuri: 8 x max 40W E14 / 230V. COD: 012872. Becurile nu sunt incluse in pret.
Corp de iluminat cu cadrul din rasina si bratele din metal modelate manual, finisat antichizat alb cu foita de aur, firul este din metal.

Comercializam toata gama de corpuri de ilumnat de interior si exterior pentru resedinte private si spatii comerciale in special pentru receptii, camere hotel, restaurante, cluburi, cafenele, saloane de infrumusetare, magazine. Oferta de preturi pentru corpuri de ilumnat, candelabre, lustre, spoturi oferite de firma noastra variaza in functie de model, fiecare produs comercializat fiind definit de anumite caracteristici.
Cu toate astea, incercam sa alegem candelabre, lustre in functie de tipul decorului dorit de client sau in functie de buget, nu putine fiind situatiile in care pretul unui astfel de articol dedicat amenajarilor interioare poate ajunge chiar si la cateva mii de euro. In vederea obtinerii unui decor calitativ si 100% unic, asteptam detaliile despre proiectul vizat pe adresa noastra de contact, unul dintre specialistii nostri va poate oferi mai multe informatii despre gama de corpuri de iluminat utilizate in proiectele recent incheiate.
Livram gratuit lustre si candelabre Ideal Lux in Bucuresti, Craiova, Giurgiu, Sibiu, Hunedoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Satu Mare, Timisoara.

Candelabru clasic Firenze cu 8 brate - Lustre candelabre Ideal Lux

Reviews:

Trimiteți un comentariu

Lustre moderne dormitor - Candelabre clasice living - Corpuri de iluminat pret © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com | Published By Gooyaabi Templates

Contact us

Un produs Blogger.