Candelabru clasic Cortina cu 10 brate  - Lustre candelabre Ideal Lux
Candelabru Cortina cu 10 becuri, clasic din metal pentru living, sufragerie, dormitor, bucatarie din metal lucrat manual, cu suporturi pentru corp si lampi centrale din rasina. Cu zece lumini. Decoratiunile sunt pictate manual, pentru a recrea un efect antichizat.
Candelabru Cortina 10 brate auriu antichizat pret 2.600 lei. 
Mai multe modele de corpuri de iluminat.
Candelabru clasic Cortina cu 10 brate  - Lustre candelabre Ideal Lux

Candelabru clasic Cortina cu 10 brate  - Lustre candelabre Ideal Lux

- Disponibil la comanda cu livrare prin Curierat rapid in termen de 8-12 zile.
- Se poate comanda si aplica de perete cu doua becuri / brate lucrate manual din metal, cu element central si bazele pentru bulbi din rasina.
 Decoratiuni realizate manual, cu efect antichizat. Comercializam toata gama de corpuri de ilumnat de interior si exterior pentru resedinte private si spatii comerciale in special pentru receptii, camere hotel, restaurante, cluburi, cafenele, saloane de infrumusetare, magazine cu livrare in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Calarasi, Galati, Braila, Tulcea.
 Oferta de preturi pentru corpuri de ilumnat, candelabre, lustre, spoturi oferite de firma noastra variaza in functie de model, fiecare produs comercializat fiind definit de anumite caracteristici.
Cu toate astea, incercam sa alegem candelabre, lustre in functie de tipul decorului dorit de client sau in functie de buget, nu putine fiind situatiile in care pretul unui astfel de articol dedicat amenajarilor interioare poate ajunge chiar si la cateva mii de euro. In vederea obtinerii unui decor calitativ si 100% unic, asteptam detaliile despre proiectul vizat pe adresa noastra de contact, unul dintre specialistii nostri va poate oferi mai multe informatii despre gama de corpuri de iluminat utilizate in proiectele recent incheiate.
Candelabru clasic Cortina cu 10 brate  - Lustre candelabre Ideal Lux

Reviews:

Trimiteți un comentariu

Lustre moderne dormitor - Candelabre clasice living - Corpuri de iluminat pret © 2014 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com | Published By Gooyaabi Templates

Contact us

Un produs Blogger.